Ali Demirci kimdir?
Prof. Dr. Ali Demirci kimdir? İşte Memorial Şişli Hastanesi'nde Radyoloji Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. Ali Demirci'nin özgeçmişi..

Prof. Dr. Ali Demirci 1964 yılında Amasya'da doğdu. 1980-1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1987-1991 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Uzmanlık eğitimi aldı. 1992 yılında Pennsylvania University Hospital'da Nöroradyoloji Ziyaretçi Fellow, 1993 yılında Royal Ear Nose and Throat Hospital'da Nöroradyoloji Ziyaretçi Fellow olarak bulundu.

1993 yılında doçent, 1999 yılında profesör ünvanına sahip olan Prof. Dr. Ali Demirci 1987-1991 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Araştırma görevlisi olarak, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Radyoloji Uzmanı olarak çalıştı. 

1995-2015 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi'nde Rektör Yardımcısı - Tıp Fakültesi Dekanı - Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekan Vekili - Rektör Danışmanı - Başhekim Yardımcısı - Radyoloji Anabilim dalı Kurucusu ve Başkanı olarak, 2016 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yaptı.

2017 yılından bu yana İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili olarak ve Memorial Ankara Hastanesi'nde Radyoloji Uzmanı olarak hizmer veriyor. 

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

Ulusal ve Uluslararası çok sayıda bilimsel etkinliğe katılmıştır.

Mesleki Üyelikleri

Türk Radyoloji Derneği

Türk Manyetik Rezonans Görüntüleme Derneği

International Society of Magnetic Resonance in Medicine

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları