Alpay Ateş kimdir?
Prof. Dr. M. Alpay Ateş kimdir? İşte Memorial Bahçelievler Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak hizmet veren Prof. Dr. M. Alpay Ateş'in özgeçmişi..

Prof. Dr. M. Alpay Ateş 1971 yılında Amasya'da doğdu. 1998-1994 yılları arasında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1997-2001 yılları arasında Gülhane Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığında Psikiyatri Uzmanlık eğitimi aldı.

1995-1996 yılları arasında TCG Ege Komutanlığında prastisyen hekim olarak, 1996-1997 yıllarında Geyikli Er Eğitim Taburu Komutanlığında pratisyen hekim olarak, 1997-2001 yıllarında Gülhane Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığında asistan olarak, 2001-2006 yıllarında Aksaz Asker Hastanesi ve Özel Muayenehanesinde Uzman doktor olarak,  2006-2016 yıllarında Gülhane Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Psikiyatri Servisi Öğretim Üyesi olarak çalıştı. 

Prof. Dr. M. Alpay Ateş 2017 yılından bu yana Memorial Bahçelievler Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak hizmet veriyor. 

Bilimsel Yayınları

Ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde elliyi aşkın yayını, yüze yakın poster bildiri ve kitap bölüm yazarlıkları bulunmaktadır.

Katıldığı Mesleki Eğitimler, Kurslar ve Konferanslar

Yas terapisi, kişilerarası ilişkiler terapisi, bilişsel davranışçı terapi, Uyku bozuklukları, cinsel terapiler, aile terapisi kurslarına katılmıştır. Başta farmakoterapi (ilaç tedavisi) ve Transkraniyel Manyetik Uyarı (TMS) alanında olmak üzere çeşitli uzmanlık alanlarında eğitimler vermiştir ve psikiyatri ile ilgili çeşitli konular üzerine birçok kongrede sunumları bulunmaktadır.

Yurtiçi ve yurtdışı birçok kongre, seminer ve kurslara katılımcı olarak katılmış olup, bilimsel kongre vesempozyum düzenleme kurullarında görev almıştır. Ayrıca Gülhane Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri ve Biokimya Servisi ile Marmara Üniversitesi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü nörobilim çalışmaları kapsamında hayvan deneylerine ve araştırmalarına katkı sağlamıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları