Bekir Alper Kılıç Kimdir?
Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Bekir Alper Kılıç Kimdir?

Prof. Dr. Bekir Alper Kılıç Kimdir?

Prof. Dr. Bekir Alper Kılıç, 1961 yılında Konya'da doğdu. 1985'te Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren Prof. Dr. Kılıç, 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlık eğitimini aldı. İhtisasını yaparken Western Infirmary Hospital, Glasgow / İngiltere'de gözlemci doktor olarak gitti. 1995 yılında Almanya Bremen'de yer alan Tagesklinik Chirurgie und Arthroskopie ve Roland Klinik'te Artroskopik Cerrahi, 1997-1998 yıllarında ABD Cleveland'da bulunan Case Western Reserve University'de Dr. V.M. Golberg ile birlikte Spor Yaralanmaları ve Artroskopik Diz Cerrahisi üzerine çalışmalarda bulundu. 1999-2001 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Başhekim Yardımcılığı yapan Prof. Dr. Bekir Alper Kılıç, 1998 yılında Doçent, 2004 yılında Profesör unvanını aldı. Bekir Alper Kılıçi 2012 yılından beri Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hizmet vermektedir.


İlgi Alanları:

Spor Yaralanmaları

Artroskopik Diz Cerrahisi

Diz Protezleri

Ayak - Ayak Bileği Cerrahisi

Aşil Tendon Yaralanmaları   


Üyelikler:

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği - Türkiye

Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği - Türkiye

Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği - Türkiye

Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği Aydın Şubesi Kurucu Üyesi ve 2006 Yılına Kadar Başkan Yardımcısı - Türkiye

Orthopaedic Research Society - ABD (1998 - 2000)

International Society of Arthroscopy, Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS) - ABD (2003 - 2007)

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi - Türkiye

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları