Bilgehan Aygen kimdir?
Prof. Dr. Bilgehan Aygen kimdir? İşte Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloj bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Bilgehan Aygen'in özgeçmişi..

Prof. Dr. Bilgehan Aygen 1988 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1993 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji alanında , 1995 yılındaErciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık aldı. 

1998 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalında doçent ünvanına, 2004 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıklar Anabilim Dalında profesör ünvanına sahip oldu. 

1989 - 1993 yıllarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalında, 1993 - 1995 yıllarında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıklarında, 1994 - 2005 yıllarında Erciyes Tıp Dergisinde ve 2001 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yaptı. 

Prof. Dr. Bilgehan Aygen 2013 yılından bu yana Kayseri Acıbadem Hastanesi'nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloj bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Ankara Mikrobiyoloji Derneği

Antibiyotik ve Kemoterapi (ANKEM) Derneği

Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği

Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti

Viral Hepatitle Savaşım Derneği ASGE

YABANCI DİLLER

İngilizce

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları