Bülent Önal Kimdir?
Prof. Dr. Bülent Önal Kimdir? Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde Üroloji alanında hizmet veren Prof. Dr. Bülent Önal hakkında tüm bilgiler...

Prof. Dr. Bülent Önal Kimdir?

1992 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Bülent Önal, 1996-2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Üroloji uzmanlık eğitimini tamamladı. Prof. Dr. Bülent Önal, Nefroloji rotasyonu için 3 aylığına İngiltere Londra'da bulunan Guy’s & St. Thomas’s Hospital, Renal Transplantation and Nephrology Department'da, sonrasında TÜBİTAK bursu ile 1 yıllığına Albany Medical College, NY-USA, Üroloji Departmanı’nda Dr. Barry Kogan ve aynı süre içerisinde Albany College of Pharmacy’de Dr. Robert Levin ile birlikte mesane patofizyolojisi üzerine çalışmalarda bulundu. İkinci TÜBİTAK bursu ile Harvard Medical School’da Pediatric Urological Robotic Surgery’ de 1 yıl Robotik Cerrahi eğitimi aldı. 

Avrupa Üroloji ve Avrupa Çocuk Ürolojisi Derneği’nin aktif üyesi olan Prof. Dr. Önal, Avrupa Üroloji Board Sertifikası sahibidir. Prof. Dr. Bülent Önal, 2012 yılından beri Gayrettepe Florence Nightingale hastanesinde Üroloji alanında hizmet vermektedir.


İlgi Alanları:

Endoürolojik Taş Cerrahisi

Laparoskopik ve Robotik Cerrahi 

Çocuk Üroloji


Üyelikler:

 Ürojinekoloji Derneği

 Türk Androloji Derneği

 Türk Endoüroloji Derneği

 Türk Üroloji Derneği

  Kontinans Derneği

  European Urological Association (EAU)

  International Continence Society (ICS)

  European Society of Paediatric Urology (ESPU)

  Endourological Society

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları