Fatih Osman Kurtuluş kimdir?
Prof. Dr. Fatih Osman Kurtuluş kimdir? İşte Şişli Kolan International Üroloji bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Fatih Osman Kurtuluş'un biyografisi..

Prof.Dr.Fatih Kurtuluş İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümünden 1997 yılında mezun oldu.

2002 yılında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi üroloji kliniğinde ihtisasını tamamladı. Uzmanlık eğitimi sırasında Türkiye Üroloji Asistanlar Birliği Başkanlığı. Avrupa Üroloji Asistanlar Birliği (ESRU) Türkiye temsilciliği ve bilimsel kurul üyeliği görevlerini yürüttü. Ulusal ve uluslararası toplantı organizasyonlarında görev aldı. Hacettepe üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim dalında endoüroloji ve üroonkoloji eğitimi aldı.

2002-2003 yılları arasında Düzce Devlet hastanesinde 2003-2004 tarihleri arasında Malatya Asker Hastanesinde üroloji uzmanı olarak çalıştı. 2004-2012 yılları arasında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi üroloji kliniği eğitici kadrosunda yer aldı.

2007 yılında sözlü ve yazılı sınavları geçerek Avrupa Üroloji Board sertifikasını almaya hak kazandı.

2008 yılında Strasbourg (IRCAD ) da ileri düzey laparoskopi eğitimi alan Doç.Dr.Fatih Kurtuluş 2009 yılında Milan San Raffaele IRCCS Hastanesinde 2011 yılında Heidelberg üniversitesi Heilbronn kliniğinde endoüroloji ve üroonkoloji alanında deneyimlerini arttırdı.

2012 yılında doçentlik ünvanını alan Dr.Fatih Kurtuluş Dr.Fatih Kurtuluş Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde çalıştı. Dr.Fatih Kurtuluş şuanda Şişli Kolan International Üroloji bölümünde hizmet veriyor.

Kurtuluş, 2018 yılında profesör ünvanını aldı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları