Murat Naki kimdir?
Prof. Dr. Murat Naki kimdir? İşte Atakent ve Kozyatağı Acıbadem Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Murat Naki'nin özgeçmişi..

Prof. Dr. Murat Naki 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2004 yılında İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde uzmanlık eğitimi, 2011 yılında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Yandal Uzmanlık eğitimi aldı. 

2000 - 2004 yılları arasında S. B. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Araştırma Görevlisi olarak, 2005 - 2009 yılları arasında S. B. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Başasistan olarak, 2006 yılında  İ. Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Jinekolojik Onkoloji BD / Klinik Gözlemci ve Araştırmacı olarak, 2007 - 2008 yıllarında Memorial Sloan-Kettering Cancer Center New York, ABD / Klinik Gözlemci ve Araştırmacı olarak görev yaptı.

2009 - 2010 yılları arasında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Başasistan olarak, 2010 - 2013 yılları arasında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Eğitim ve İdari Sorumlu olarak , 2013 - 2014 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi / Doçent Doktor olarak,  2014 - 2016 yıllarında Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi / Doçent Doktor olarak çalıştı.

Prof. Dr. Murat Naki 2016 yılından bu yana Atakent ve Kozyatağı Acıbadem Hastanesi'nde  Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Society of Gynecologic Oncologists

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

European Society of Gynecologic Oncology

Robotik Jinekolojik Cerrahi Derneği (Yönetim Kurulu)

Society of European Robotic Gynecologic Surgery

International Gynecologic Cancer Society

Türk - Alman Jinekoloji Eğitim Araştırma ve Hizmet Vakfı (Yönetim Kurulu)

Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği (Yönetim Kurulu)

Türk Tabipleri Birliği

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları