Sinan Kahraman kimdir?
Doç. Dr. Sinan Kahraman kimdir? İşte Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji / Skolyoz ve Omurga Cerrahisi bölümünde hizmet veren Doç. Dr. Sinan Kahraman 'ın özgeçmişi...

1980 yılında Siirt'te doğan Doç. Dr. Sinan Kahraman Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 2004 yılında mezun oldu. Bezmialem Vakıf Üniversitesi'den 2009 yılında Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlığı'nı alarak Siirt Devlet Hastanesi'ne atandı. 

Mecburi hizmet görevi esnasında 500 ‘den fazla genel ortopedik ameliyat (travma, diz ve kalça protezleri, pediatrik ortopedi, el ve üst ekstremite cerrahisi) yaptı.  2011 yılından itibaren aktif olarak Prof.Dr Azmi Hamzaoğlu'nun omurga cerrahisi ekibinde çalışan Dr. Sinan Kahraman aynı zamanda 2012 yılından itibaren İstanbul Bilim Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapıyor.

Dr. Sinan Kahraman Skolyoz Araştırma Cemiyeti (SRS) , Avrupa Omuga Cerrahisi Derneği (Eurospine) ve Kuzey Amerika Omurga Derneği (NASS)   aktif üyesidir. 2010 Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği "yeterlilik sınavı"nı geçen Dr.Sinan Kahraman 2012 yılında İrlanda - Dublin' de yapılan Avrupa Ortopedi ve Travmatoloji yeterlilik sınavını da geçmeye hak kazandı.

Doç. Dr. Sinan Kahraman şuanda Şişli Florence Nightingale Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji / Skolyoz ve Omurga Cerrahisi bölümünde hizmet veriyor.

İlgi Alanları:

Omurga Cerrahisi

Üyelikler

Türk Tabipler Birliği

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD)

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Eğitim Konseyi (TOTEK)

Scoliosis Research Society

North American Spine Society

European Spine Society

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları