Turgut Nedim Karaismailoğlu Kimdir?
Medical Park Samsun Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji biriminde hizmet veren Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu Kimdir?

Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu Kimdir?

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu, aynı üniversitede Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 1986-1990 yılları arasında Düzce Devlet ve Travmatoloji Hastanesi'nde mecburi hizmetini yaptıktan sonra, 1990 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 1994 yılında Doçent, 2000 yılında Profesör, 2011 yılında El Cerrahisi Uzmanı unvanını aldı. Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu, 1992'de ABD'de El Cerrahisi, 1994'te İspanya'da, 1995'te Fransa'da Vertebra Cerrahisi eğitimi aldı. Prof. Dr. Turgut Nedim Karaismailoğlu, Medical Park Samsun Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji biriminde hizmet vermektedir.

Uzmanlık Alanları: Vertebra fraktürleri, Artroplasti, Çocuk ortopedisi, Kalça Protezi, Diz Protezi, Skolyozi Vertebra problemleri, El cerrahisi

Mesleki Üyelikler:

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği, 

Türk El ve Mikrocerrahi Derneği, 

Türk Omurga Cerrahisi Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları