Volkan Noyan kimdir?
Prof. Dr. Volkan Noyan kimdir? İşte Adana Acıbadem Hastanesi'nde Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veren Prof. Dr. Volkan Noyan'ın özgeçmişi..

Prof. Dr. Volkan Noyan 1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 1999 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimi aldı. 

1999 - 2000 yılları arasında Ankara Özel Keçiören Hastanesi'nde, 1999 - 2013 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında, 2000 yılında Girne Asker Hastanesi'nde, 2009 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi'nde çalıştı. 

2012 - 2013 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi'nde, 2013 Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanlığında görev yaptı. 

Prof. Dr. Volkan Noyan 2013 yılından bu yana Adana Acıbadem Hastanesi'nde Tüp Bebek ve Üreme Sağlığı Merkezi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hizmet veriyor. 

ÜYELİKLER

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

Turkish Society of Reproductive Medicine

Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstruktif Cerrahi Derneği

YABANCI DİLLER

İngilizce

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları