Nisa Önder kimdir?
Uzm. Dr. Nisa Önder kimdir? İşte Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde Anesteziyoloji bölümünde hizmet veren Uzm. Dr. Nisa Önder'in özgeçmişi...

1978 yılında Yozgat'ta doğan Uzm. Dr. Nisa Önder 2004 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası iki yıl kadar ilaç firmasında Medikal Müdür'lük yapmış olup bu aralıkta birçok kişisel gelişim kursları, bilgisayar kursları ve organizasyonda yer aldı.

Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi' nde uzmanlık eğitimi sonrası mecburi hizmet için gittiği Niğde Devlet Hastanesi' nde 19 yataklı 3. Basamak yoğun bakım ve 10 yataklı 1. 2. basamak yoğun bakım kuruluşunda yer almış olup buranın sorumlu doktoru olarak çalıştı.

Ayrıca İşyeri Hekimliği sertifikası, Yenidoğan Resusitasyon Programları, Ventilatör Eğitim Programına katılmıştır. Mecburi hizmeti tamamladıktan sonra 2015 yılında Grup Florence Nightingale Hastaneleri'nde göreve başlamış olup özellikle Endoskopi, Kolonoskopi, MR ve ERCP gibi ameliyathane dışı anestezide görev yapıyor.

Bununla birlikte yoğun bakımda hasta takibi ve tedavisinde, ameliyathanede Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Kadın Doğum ağırlıklı olmak üzere tüm branşlarda anestezi uygulamalarında Uzman Doktor olarak hizmet veriyor.

Üyelikler

Türk Yoğun Bakım Derneği

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği

Türk Tabipler Birliği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları