Serdar Tunçer Kimdir?
Şişli Florence Nightingale Hastanesi ve İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında hizmet veren Prof. Dr. Serdar Tunçer Kimdir?

Prof. Dr. Serdar Tunçer Kimdir?

Prof. Dr. Serdar Tunçer, 28 Temmuz 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul Robert Koleji'nde gören Prof. Dr. Serdar Tunçer, 1998'de İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni birincilikle bitirdi. 2005 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlayan Prof. Dr. Serdar Tunçer, 2005-2006 yıllarında İst-El El Cerrahisi, Mikrocerrahi ve Rehabilitasyon grubu ile beraber çalışmalarda bulundu. 

2008 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi'nde göreve başlayan Prof. Dr. Serdar Tunçer, 2009 yılında Yardımcı Doçent, 2012 yılında Doçent, 2017 yılında Profesör unvanını aldı. İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine devam eden Prof. Dr. Serdar Tunçer, aynı zamanda Şişli Florence Nightingale Hastanesi ve İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında hizmet vermektedir.


İlgi Alanları:

El Cerrahisi

Rekonstrüktif Cerrahi

Üyelikler:

Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği

Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği

Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği

Acil El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Derneği

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları